Komentáře

1 Casion Casion | Web | 11. června 2014 v 16:37 | Reagovat

No úprimne, mne sa viac páčila prvá kniha :-) Nemám rada, keď sa priveľmi riešia vzťahy a tu sa to stáva tým hlavným, Katniss som tiež mala radšej v jednotke :D Ale je to dobrá kniha, zaujímavé pokračovanie a filmové spracovanie je tiež celkom good :-)

2 Ilon-Ká** Ilon-Ká** | Web | 11. června 2014 v 20:35 | Reagovat

I tento druhý díl je úžasný. Taky bych nějak nevěděla pořádně, který díl je lepší, jestli první, nebo druhý. Ty ses rozhodla pro druhý, mě se asi o malinko víc líbí ta prvotní myšlenka. Třetí díl.. no ten ráda nemám, ale jsem zvědavá na tvůj názor po druhým přečtení. Třeba to bude o něco lepší :-)

3 Ella Monurová Ella Monurová | E-mail | Web | 12. června 2014 v 13:57 | Reagovat

Já jsem Hunger games ještě nečetla, mám všechny díly v telefonu a jsem u prvního, protože se mi v mobilu špatně čte. Takže, nemůžu posoudit jestli je tato kniha dobrá  anebo jestli není. Recenze je pěkná:)

4 Kačíí Kačíí | Web | 12. června 2014 v 17:09 | Reagovat

Hunger Games... ♥♥
Jedna z mých oblíbených knih... :3
Mě se teda líbil taky o trošičku víc první díl, ale stejně je dvojka úžasná :D :D Moc pěkná recenze :) :)

5 Ami Ami | E-mail | Web | 12. června 2014 v 18:15 | Reagovat

Tenhle díl je boží, já nevím, který se mi z těch dvou líbí víc!
Tak to já zase mám radši Peetu! Nemůžu si pomoct, ale oblíbila jsem si ho víc než Hurikána!
Pěkná recenze!

6 Eamane Eamane | Web | 12. června 2014 v 20:18 | Reagovat

Líbilo se mi, jak tento druhý díl skončil a taky, že si Peeta s Katniss k sobě nacházeli cestičku. Mám ho radši než Hurikána :D

7 Angela Angela | Web | 12. června 2014 v 20:26 | Reagovat

[1]: S tím řešením vztahů souhlasím, taky nemám ráda, když je to přehnané. Na filmové zpracování druhého dílu se teprve chystám, jsem zvědavá. :)

[2]: Je to těžké rozhodnout. :D Já už si ani pořádně nepamatuji, jak to v tom třetím díle bylo. Selhává mi paměť. :D Ale náznakem si něco pamatuji a byla jsem docela zklamaná, tak uvidím. :)

[3]: To znám, z telefonu se mi taky strašně špatně čte, nemám to ráda. Díky. :)

[4]: Taky patří k mým nejoblíbenějším. :) Děkuji. :)

[5]: Každý to vidí jinak, nevím čím to je, ale Peetu jsem prostě od začátku moc nemusela, i když názor na něj se mi postupem času mění k lepšímu, přesto mám radši Hurikána. :D Děkuju. :)

8 Kate Kate | E-mail | Web | 13. června 2014 v 17:37 | Reagovat

JO, tenhle díl mě dostal. Obzvlášť ten konec byl opravdu dokonalý. A o aréně ani nemluvě.

9 Zoey Zoey | Web | 13. června 2014 v 18:33 | Reagovat

To je úplně božská kniha ♥
MIluju a nedám na ni dopustit :3

10 Xanya Xanya | 15. června 2014 v 10:01 | Reagovat

Tu si musím koupit! Jako jedna z mála ji neznám... Jinak úžasná recenze :)

11 Angela QuickBow Angela QuickBow | E-mail | Web | 18. června 2014 v 8:15 | Reagovat

Túto knihu som už čítala a musím povedať, že je naozaj dobre napísaná :) Čítala som síce už aj lepšie knihy, ale táto tiež nesklamala. ;)

12 Natally Natally | Web | 18. června 2014 v 22:35 | Reagovat

Tento komentář může obsahovat spoilery!
Jak opakuji po sté, žádný díl z této série jsem nečetla, ale první jsem viděla a druhý taky, byla jsem na něm v kině. Film se mi asi víc líbil první - ve druhém už nebylo tolik z arény a já si ji oblíbila. Ale druhý díl jsem ovšem viděla jen jednou a myslím, že až se na to podívám znovu, asi se mi zalíbí více, než napoprvé :).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.